Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 3-værelses lejlighed på 88 m² i Aalborg Algade 42, 9000 Aalborg, Denmark

Type: Lejlighed
Areal: 88 m2
Antal værelser: 3
Husleje 8.995 kr.

ågades passage 5, 2. th., 9000 aalborg


Midt i Aalborg ligger disse flotte ejendomme i Ågades Passage, som rummer 102 dejlige lejligheder fra 1993. Denne lejlighed er indrettet med en skøn og lys stue i forbindelse til køkkenet. Der kommer et godt lysindfald ind i stuen, så det er en utrolig dejlig stue at opholde sig i, og køkkenet er indrettet så man kan benytte det til hyggeligt samvær med venner og familie. Derudover er der masser af både bordplads og skabsplads i køkkenet. Der er installeret følgende hårde hvidevarer i køkkenet: Køle-/fryseskab Ovn Komfur Emhætte Opvaskemaskine Vaskemaskine Herudover indeholder lejligheden et stort badeværelse. Endvidere indeholder lejligheden et soveværelse med gode skabe samt et værelse med skabe. Der er mulighed for frit at vælge internetudbyder, idet der kan blandt andet vælges imellem YouSee, MaxSpeed, FastSpeed og Hiper l. Denne ejendom byder på meget mere end blot en lejlighed, idet der er: Fælleslokale der kan lejes til festlige begivenheder Fitnesslokale så du kan holde dig i god form Gæsteværelse, som man kan leje når familie og venner kommer på besøg langvejs fra. Aconto vand kr. 200 og aconto varme kr. 600.
Herudover får man som lejer hos CALUM adgang til at låne / leje en el-bil, således man nemt og hurtigt kan komme rundt i Aalborg med bil.
Bilen lejes via en App for CALUM’s lejere, og de første 24 timer er gratis hver måned, herefter koster det kr. 30 pr. påbegyndt halve times kørsel.

Sagsnummer: 435460

Er denne bolig ikke noget for dig?