Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

apartment in Søndergade 3 1. th. 6520 Toftlund Denmark Søndergade 3 1. th. 6520 Toftlund Denmark

Type: Lejlighed
Areal: 64 m2
Antal værelser: 2
Husleje 4.200 kr.

apartment in Søndergade 3 1. th. 6520 Toftlund Denmark


Om lejligheden

Dejlig lejlighed udlejes uden tidsbegrænsning.  Der er opsat nyt køkken i 2024 med nye hårde hvide vare – nyt badeværelses arrangement i 2024 - samt hele lejemålet er gennem renoveret i 2024. Lejligheden har et værelse, stue, køkken og badeværelse.
Om ejendommen

Markant bygning beliggende i centrum af Toftlund. Fremhæves skal den dejlige ugeneret terrasse som hører til ejendommen og deles mellem beboerne. Ejendommen er fin og reel og består af både detail og bolig. Opvarmning sker ved fjernvarme.
Om området
Toftlund ligger midt i det naturskønne område omkring vadehavsbyerne Tønder, Løgumkloster og Skærbæk. Med kun 20 km ud til kysten og overkørslen til Rømø, hvor der kan opleves en enestående udsigt og det specielle fænomen "sort sol", er byen en forglemt perle midt i den oprindelige rå sønderjyske natur fra middelalderen. Toftlund har sammen med de omkringliggende større byer stolte traditioner for at præsentere spændende kunst. De mange lokale kunstnere og kunsthåndværkere er i høj grad med til at give området et helt unikt særpræg.

Sagsnummer: 435842