Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 3-værelses lejlighed på 99 m² i Vallensbæk Vallensbæk Stationstorv, Vallensbæk Stationstorv 70A, 2665 Vallensbæk, Denmark

Type: Lejlighed
Areal: 99 m2
Antal værelser: 3
Husleje 13.400 kr.

Attraktiv 3-værelses lejlighed med adgang til tagterrasse


På Vallensbæk Stationstorv udbydes nu denne lejlighed, hævet over terrænet, med adgang til unik taghave. 
Boligen:
Denne velindrettede lejlighed byder dig velkommen i en seperat entré, med indbygget skab og med adgang til 2 gode værelser - det ene med indbygget skab. 
Fra entréen er der adgang til badeværelse med seperat bruseniche og vaskemaskine.
Stuen ligger i forlængelse af entréen og er perfekt opdelt, med køkkenet i den ene side af sofaadelingen i den anden ende. 
Køkkenet er udstyret med køle/fryseskab, komfur og emhætte samt god opbevaringsplads. Stuen har store vinduespartier og fransk altan hvor sol og frisk luft kan nydes. 
Ejendommen og beliggenhed: 
Hvis du søger en dejlig bolig perfekt beliggende i Vallensbæk, tæt på stranden og havnen, og ønsker velvære i hverdagen, vil vi meget gerne invitere dig til en fremvisning af denne, da vi er sikre på at den vil falde i din smag. 
Ejendommmen er beliggende på selve Vallensbæk Stationstorv, hvilket giver et væld af transport-, indkøbs og spisemuligheder mm. Nogle af mulighederne kan beskrives som S-tog, SuperBrugsen, Rema 1000, apotek, SATS, Lagkagehuset og meget mere. Lejligheden danner med andre ord, trygge og komfortable rammer for den kvalitetsbevidste livsnyder.

Sagsnummer: 448897