Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 2-værelses lejlighed på 55 m² i Aalborg Brettevillesgade 7C, 2. th, 9000 Aalborg , Denmark

Type: Lejlighed
Areal: 55 m2
Antal værelser: 2
Husleje 6.295 kr.

Brettevillesgade 7C, 2. th, 9000 Aalborg


Brettevillesgade 7C, 2. th, 9000 Aalborg

 
Nyrenoveret og moderne lejlighed på attraktiv beliggenhed!
– Her får du en flot og moderne lejlighed med opvaskemaskine, depotrum mv.
Indretning:
Selve lejligheden er nybygget og fremtræder lys og indbydende overalt. Den er indrettet med en lille fin entré, overskueligt køkken, pæn stue samt et fornuftig størrelse soveværelse. Badeværelset er ikke det største men er ligeledes nyt, og med flot hvidt HTH-inventar. Alt har fået en overhaling såsom trægulve, gipslofter, vinduer, el-installationer, rørføringer, køkkeninventar, badeværelsesinventar, hårdehvidevarer .
Beliggenhed:
Dine kendte naboer er Nordkraft, Musikkens Hus og Friis Shoppingcenter. Indenfor i lejligheden ses det tydeligt, at den er nyrenoveret og fremstår skarpt i HTH-materialer i både køkkenet, badeværelset og soveværelset. Den 55 kvm store lejlighed er lige til at flytte ind i, og passer perfekt til singlen eller parret, der ønsker at bo centralt.


Kategorier: 2-vær. lejemål, Alle lejemål
Tags: 2vær, 2værelses, 9000, Aalborg, AalborgC, Brettevillesgade, Centrum, charmerende, friis, hyggelig, karolinelund, Lejlighed, midtby, midtbyen, moderne, moderniseret, nordkraft, ny, nyrenoveret, nyt, opvaskemaskine, P-plads, park, Parkering, Parkeringsplads, skråen, Toværelses

Sagsnummer: 408213