Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 4-værelses hus på 115 m² i Brønshøj Bygården 2, 1. 9 2700 Brønshøj

Type: Hus
Areal: 115 m2
Antal værelser: 4
Husleje 15.500 kr.

Bygården - Skønt rækkehus i lækre materialer med plads til familien


Boligen: 
Boligen er lys og luftig, med højt til loftet og plads til alle. De har smukke egeparketgulve med gulvvarme, og er perfekte til stilbevidste småbørnsforældre. Her får man det varme look fra træet og samtidigt et praktisk og vedligeholdelsesfrit gulv, hvor syltetøjspletter let kan tørres af med en klud.
Alle boliger er indrettet med det kendte og moderne Invita Urban køkken og med armaturer fra Hans Grohe, der er kendt for et klassisk langtidsholdbart design.Her er smukke hvide og enkle flader med rene linjer. Skuffer og låger har Softluk og indfræsede greb.
Alle hårde hvidevarer er indbyggede. Der er tænkt over at trække så meget lys og luft ind i boligerne, som overhovedet muligt. Hvert hjem indrettes med store, lyse glaspartier og rummelige altaner og/eller små haver. I badeværelserne fortsættes de rene linier fra resten af boligen. Her er installeret grebsfri skabe fra Invita samt armatur fra Hans Grohe.
Alt er holdt i lysegrå og hvide nuancer. I brusekabinen og på gulvet er der lagt flotte lysegrå klinker, og badeværelset indeholder naturligvis også vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Der er parkeringspladser til både biler og cykler på terræn, og i kælderen private depotrum til alle boligerne.

Sagsnummer: 414228