Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 4-værelses lejlighed på 82 m² i Aalborg Dalgasgade 10, 3., 9000 Aalborg

Type: Lejlighed
Areal: 82 m2
Antal værelser: 4
Husleje 9.500 kr.

Charmerende 4-værelses lejlighed  – En ægte perle i byen


Dalgasgade 10, 3., 9000 Aalborg
Charmerende 4-værelses lejlighed  – En ægte perle i byen

Charmerende 4-værelses lejlighed  – En ægte perle i byen
Oplev den ultimative kombination af charme og komfort i denne fantastiske 4-værelses lejlighed, der strækker sig over 82 veldisponerede og nyrenoverede kvm.
Lejligheden er centralt beliggende og er perfekt for dem, der søger et hyggeligt hjem i hjertet af byen. Lejligheden egner sig både til familien eller som den perfekte delelejlighed.
Hjemmet indeholder et imponerende og rummeligt køkken, med masser af skabs- og bordplads, samt plads til spisearrangement. Fra køkkenet er der adgang til den hyggelige hems, som nemt kan indrettes til hyggelige stunder. Den gode plads gør sig ligeledes gældende for den store gang, hvor der er rig mulighed for opbevaring. Gangen leder videre til de tre store værelser, som alle har et fantastisk lysindfald og smukke fritliggende bjælker, som går igen i alle rummene. Derudover får du et stort og lyst badeværelse med vaskesøjle.
Med Dalgasgades pulserende atmosfære lige udenfor døren, har du adgang til en mangfoldighed af caféer, butikker og offentlig transport, der gør hverdagen bekvem.
Ejendommen tilbyder en stor, indbydende gårdhave, der fungerer som et fredeligt tilflugtssted i byens travlhed. Her kan man nyde sommeraftenerne med grill og hygge. Derudover får du bekvem cykelparkering, et must i det urbane liv, samt et depotrum.

Sagsnummer: 431081

Er denne bolig ikke noget for dig?