Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 3-værelses lejlighed på 69 m² i Nørresundby Mølndalsvej 10, 1.tv. – 9400 Nørresundby

Type: Lejlighed
Areal: 69 m2
Antal værelser: 3
Husleje 5.200 kr.

Dejlig 3-værelses med altan og uderum


Lejligheden har et lyst køkken og en stor stue med udgang til en altan, hvor du kan nyde udsigten til den grønne gårdhave. De to rummelige værelser gør lejligheden perfekt til par og som delelejlighed. Badeværelset er indrettet i hvide nuancer med en separat bruseniche.
Ejendommen har et nyere gårdmiljø, der giver en hyggelig atmosfære. I kælderen finder du et fælles vaskeri og et fint depotrum til ekstra opbevaring.
Beliggenheden i Stigsborg-området er ideel. Området er stadig under udvikling, men allerede nu er der kommet flere spændende butikker og caféer. En busrute stopper lige ved døren, hvilket gør transporten nem og bekvem. Inden for få skridt finder du en ny dagligvarebutik og fantastiske rekreative områder, der gør området attraktivt og praktisk for alle aldre.
Husdyr er velkomne efter aftale med viceværten. Udover den månedlige husleje på 5.200 kr. kommer der 20 kr. til beboerrepræsentationen. Book en fremvisning i dag og oplev, hvad denne skønne lejlighed og det spændende Stigsborg-område har at tilbyde!

Sagsnummer: 429070