Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 3-værelses lejlighed på 95 m² i Horsens Parkeringsplads, 8700 Horsens

Type: Lejlighed
Areal: 95 m2
Antal værelser: 3
Husleje 9.695 kr.

Emilies Plads 2A-B


Placeringen er helt central i Horsens midtby med kort afstand til det aktive og pulserende byliv. Herfra kan indkøb og butikker nås på kun få minutter. Bebyggelsen er lige mellem den gamle bykerne og det nye bycenter omkring Grønlandsvej, der forenes i et elegant bykvarter og forstærker det bedste byen har at byde på. 
Det har aldrig været mere populært at bo i Horsens, og byen er i fortsat vækst med endnu flere nye kulturtilbud. Her er der plads til at have det gode liv i fokus.
Facaderne er en komposition af lukkede partier med henholdsvis glat og rillet hvid beton, høje åbne glaspartier samt felter af perforerede metalplader, der skaber et moderne lyst og let udtryk. Alle opgange har elevator, der sikrer nem adgang til lejlighederne for Emilies Plads’ beboere. Bo i byens hjerte, blandt grønne parker og et utal af kulturelle oplevelser på Emilies Plads.Du kan ikke komme i betragtning ved at ansøge om boligen her. For at komme i betragtning til boligen, bedes du deltage i åbent hus og udfylde en reservationsblanket. Vi afholder åbent hus hver søndag fra kl. .
Du kan se nærmere på hjemmesiden  hvornår dette afholdes. 

Sagsnummer: 386725