Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 4-værelses lejlighed på 99 m² i Aalborg Teglværks Allé 13, st., 9000 Aalborg

Type: Lejlighed
Areal: 99 m2
Antal værelser: 4
Husleje 8.000 kr.

God og fin 4-værelses lejlighed i Aalborg


Teglværks Allé 13, st., 9000 Aalborg
God og fin 4-værelses lejlighed i Aalborg

Velkommen til denne rummelige og velindrettede lejlighed, som byder på en skøn kombination af moderne komfort og praktiske løsninger.
Når du træder ind i lejligheden, mødes du af en fordelingsgang, der giver god plads til at opbevare overtøj og sko. Fra gangen føres du direkte ind i det flotte og nyere køkken, der imponerer med sit stilrene sort/hvide design. Køkkenet er både funktionelt og æstetisk, med rigelig opbevarings- og bordplads til madlavning og opbevaring.
Badeværelset er rummeligt og velindrettet, opdelt i et vaskeområde samt et badeområde med toilet, håndvask og et separat brusehjørne. Det store badeværelse giver en følelse af luksus i hverdagen.
Lejligheden byder på flere muligheder for at tilpasse boligen til dine behov. I højre ende af fordelingsgangen finder du et stort værelse, som kan anvendes som enten soveværelse eller en ekstra stue. Ved siden af dette værelse ligger stuen, der har plads til et stort spisebord, en sofa og andre møbler, hvilket gør den til et ideelt sted at samles og slappe af.
I venstre ende af fordelingsgangen finder du to yderligere værelser. Det ene er lidt mindre og egner sig perfekt som gæsteværelse eller hjemmekontor, med plads til en halvandenmandsseng og et skrivebord. Dette værelse har også indbyggede skabe, som sikrer praktisk opbevaring. Det andet værelse er lidt større og indeholder et dobbelt klædeskab, hvilket gør det velegnet som master bedroom.
Lejligheden er gennemgående belagt med elegant laminat trægulv, som giver et sammenhængende og moderne udtryk.
Ejendommen tilbyder også flere fælles faciliteter, herunder et fælles vaskeri, et depotrum i kælderen samt cykelparkering i gården, hvilket gør det nemt og bekvemt at bo her.
OBS! Mindre hund tilladt efter aftale.
Lejenr.: 1214OFO

Sagsnummer: 421381

Er denne bolig ikke noget for dig?