Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 6-værelses hus på 150 m² i Oplysninger Acaciavej, Frederiksberg C

Type: Hus
Areal: 150 m2
Antal værelser: 6
Husleje 32.000 kr.

house for rent at Acaciavej, Denmark


Unik villa - Prime location på Frederiksberg



På en hyggelig stille sidevej til Grundtvigsvej, nær Gl. Kongevej og parken ved Landbohøjskolen findes denne skønne villa med en fantastisk privat have.

I haven er der legeredskaber til de små, frugttræer og i det hele taget en perfekt legeplads og fristed for familien, når aftener og weekenden skal nydes i det fri. Her behøver du ikke finde vej til Frederiksbergs parker, for at underholde familiens yngste.



Huset passer perfekt til en expat familie med børn, som ser fordelene ved den ultra centrale beliggenhed i kombination med haven, som er en sjælden vare i denne bydel. Adressen er attraktiv – meget centralt på Frederiksberg C, der er blot 200 m til parken ved Landbohøjskolen og 6-700 m. til flere Metro stationer.



I boligen, som er i to etager, findes i stueetagen et skønt åbent køkken/alrum med en rigtig hyggelig spisestue. Spisestuen er forbundet med en dejlig stue, med dobbelte døre til terrassen og en herlig kæmpe indbygget bogreol, som gør stuen til et unikt hyggeligt rum. På denne etage findes også et godt værelse / kontor og et pænt gæstetoilet.



På øverste etage findes 3 gode soveværelser, indrettet som et stort master-bedroom og to meget hyggelige børneværelser, og et stort hyggeligt familiebadeværelse med badekar og bruseniche.



Alt i alt en udsøgt sjælden vare på disse kanter. Udlejes fra december måned med det viste møblement, for en toårig periode.



Udlejes kun til internationale lejere/ expats, ikke som delebolig.

Sagsnummer: 421068