Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 2-værelses lejlighed på 52 m² i Hobro Hostrupvænget 59, 3.1. – 9500 Hobro

Type: Lejlighed
Areal: 52 m2
Antal værelser: 2
Husleje 3.260 kr.

Lys lejlighed med udsigt


Denne dejlige 2-værelses lejlighed på 3. sal byder på en fantastisk udsigt til naturen og er ideel for dig, der ønsker en rummelig og billig bolig. Lejligheden indeholder et lyst køkken, en rummelig stue og et soveværelse med indbyggede skabe. Badeværelset er holdt i hvide nuancer med klinker på både gulv og i brusenichen. Du har mulighed for at installere din egen vaskemaskine, men der er også adgang til et fælles vaskeri i kælderen med både vaskemaskiner og tørretumblere.
Til lejligheden hører et opbevaringsrum i kælderen, som giver dig ekstra plads til opbevaring. Udenfor bygningen finder du gratis parkeringspladser, og i kælderen er der mulighed for at låse cykler og barnevogne sikkert inde.
Lejligheden er beliggende på Hostrupvænget i Hobro, i et grønt område tæt på skov, indkøbsmuligheder og motorvej. Området er ideelt for både store og små med legeplads og boldbane lige i nærheden. Billederne er vejledende for denne type lejlighed. Der kan være forskel på det afbillede og den aktuelle lejlighed.

Sagsnummer: 421651