Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 2-værelses lejlighed på 64 m² i Åbyhøj Søren Frichs Vej, Åbyhøj 8230

Type: Lejlighed
Areal: 64 m2
Antal værelser: 2
Husleje 8.500 kr.

Moderne og indbydende lejligheder i Åbyen


Ejendommen
Sæt kursen mod Søren Frichs Vej 55H, hvor vi nu udbyder en 64 kvadratmeter stor lejlighed hvor der til lejemålet tilhører altan, som er velegnet til små familier såvel som enlige og par i alle livets stadier. Adressen er først og fremmest hjemsted for en moderne kvalitetsejendom opført i 2018, og denne lejlighed ligger i stueetagen. Der forefindes elevator i ejendommen, hvilket gør lejligheden ældrevenlig. Foruden brugsret til hyggelige udearealer kan vi desuden pointere, at der til boligen hører parkering.  Husdyr dispensation: Hund tilladt op til 10 kilo – kat tilladt fra 1. sal 
Lejligheden 
Hoveddøren åbner op til et topmoderne hjem, som præges af nordisk minimalisme; der venter jer nemlig flotte gulve, hvidmalede vægge og lofter og stilrent interiør, og som vi allerede har nævnt, toppes alt dette med lys og udsigt ad libitum. De 64 kvadratmeter fordeler sig over en god og veldisponeret planløsning, som viser sig med regulære og møblerbare rum, og I kan dermed indrette jer præcis, som I ønsker. Dertil kommer den store og solrige terrasse, hvorfra I kan nyde det grønne fællesområde.   
Området 
Med denne adresse bosætter I jer på en attraktiv adresse, som er rolig og fredelig, selvom der kun er 10 minutter på cykel ind til Aarhus C – her får I altså den helt ideelle kombination af ro og byliv. Der er indkøbsmuligheder lige ved døren, skole i nærheden samt forskellige take-away-muligheder, og i en travl og hektisk hverdag vil I ligeledes elske den korte afstand til . Brabrandstien, der giver jer et naturskønt afbræk med sin 9,3 kilometer lange rute rundt om søen. Vi kunne fortsætte i en evighed, for denne bolig har vitterligt hele pakken.    
Andre vilkår
OBS! Billederne er fra et sammenligneligt lejemål.OBS! Parkering mod betalingOBS! El, vand og varme betales direkte til værkerne - derfor er der ingen acontobeløb.OBS! Lejligheden udlejes kun til en der ønsker, at bo alene, et par eller en familie. Ingen bofællesskab tilladt.

Sagsnummer: 427533

Er denne bolig ikke noget for dig?