Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 3-værelses lejlighed på 130 m² i Frederiksberg Frederiksberg

Type: Lejlighed
Areal: 130 m2
Antal værelser: 3
Husleje 18.900 kr.

præsentabel møbleret lejlighed på frederiksberg


Præsentabel møbleret lejlighed på Frederiksberg Lejligheden rummer en entré med god plads til overtøj, 3 værelser, et stort soveværelse med masser af skabsplads fra gulv til loft samt 2 gode værelser heraf med god skabsplads i det ene værelse. Værelse nr. 2 er møbleret som hjemmekontor kombineret med gæsteværelse. Hertil kommer en stor, lys stue med mange fine finesser. Fra stuen er der direkte adgang til det lækre åbent snedker køkken med masser af skabsplads samt gode hårde hvidevarer. Køkkenet er rummeligt og med god spisebordsplads. Fra køkkenet er der adgang til en mindre altan.
Lejlighedens badeværelse er i en god størrelse med separat brus og gulvvarme. Der forefindes ligeledes vaskefaciliteter i lejligheden. Velfordelt lejlighed med en effektiv planløsning med god udsigt og masser af lys.
dørtelefon, aflåst cykelkælder. Der er yderligere brugsret til et større kælderrum. Gode muligheder for parkering. Mulighed for tørretumbling i kælderen eller på loftet. Internet: 189 DKK Lejligheden er ikke delevenlig. Ved henvendelse venligst noter dit tlf nr.!! Området:
Ejendommen er beliggende i et roligt kvarter med kort afstand til det hele, herunder gåafstand til metrostation. En kort cykeltur til Frederiksberg Centret, og I får selvfølgelig også glæden af alle de spændende detailbutikker, gode indkøbsmuligheder, specialhandel samt indbydende spisesteder og cafeer som kvarteret har at byde på.I er tæt på den store grønne Lindevangsparken. Derudover er her mange rekreative muligheder, Frederiksberg Have og Grøndalsparken som alle er indenfor kort rækkevidde. Nærmeste metro er henholdsvis Aksel Møllers Have og Fasanvej. Præsentabel møbleret lejlighed på Frederiksberg

Sagsnummer: 434453