Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 4-værelses hus på 101 m² i Hedehusene Teglværksvej 8 2640 Hedehusene

Type: Hus
Areal: 101 m2
Antal værelser: 4
Husleje 14.300 kr.

Rækkehus med egen sydvendte terrasse og 2 badeværelser


Boligen:
Skønt rækkehus i to plan, hvor man træder ind i den rummelige entré med direkte adgang til stue og køkkenalrum. Stuen er med store vinduespartier og har udgang til egen solrige terrasse.
Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og er indrettet lyst og moderne med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer. I stueplan er det første badeværelse med tilhørende vaskesølje.
På 2. sal er der en rummelig repos med ovenlysvindue, som giver masse af naturligt lys til boligen. Fra reposen er der adgang til tre gode soveværelser og endnu et badeværelse. Det store soveværelse har et stort indbygget skab med skydelåger. Under trappen er der et indbygget opbevaringsrum.
Rækkehuset har gulvvarme i hele boligen og der er gratis parkering lige foran hoveddøren plus nem adgang til legepladsen i gården.
Bemærk at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning og udsigt kan variere. Materialevalg og kvalitet er den samme for alle boliger.
Ejendommen:
Gratis parkering lige foran hoveddøren. Adgang til to grønne gårdrum med overdækket cykelparkering, det ene gårdrum indrettet med legeplads.
Området:
Boligen ligger i det nye Nærheden i Hedehusene. Med en unik beliggenhed op ad skøn natur og tæt på Station og Hovedgaden i Hedehusene ligger Teglværkskanten helt centralt.
Nærheden byder på mange lokale tilbud, blandt andet Kvarterhuset med mange sociale tilbud, Byhaven med mulighed for at lave egen køkkenhave og adgang til områdets mange legepladser.

Sagsnummer: 434242