Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 3-værelses lejlighed på 85 m² i Odense Midgårdsvej 8, 1. th, 5200 Odense

Type: Lejlighed
Areal: 85 m2
Antal værelser: 3
Husleje 10.095 kr.

Skøn og lækker 3-værelses lejlighed med altan


Midgårdsvej 8, 1. th, 5200 Odense
Skøn og lækker 3-værelses lejlighed med altan

Lejligheden er bestående af en entré med gode opbevaringsmuligheder. Ligeud har vi badeværelset som er i lækre og moderne elementer og med en vaskesøjle.
I den ene side har vi soveværelset, som har et dejligt stort vinduesparti og rummer en god seng. Der er et stort indbygget klædeskab, som gør det mere praktisk at flytte ind. Ved siden af soveværelset har vi endnu et værelse, som kan bruges til børneværelse, kontor eller gæsteværelse . Her er også et klædeskab. 
I den anden side har vi stuen, hvor der er et dejligt moderne køkken med opvaskemaskine, plads til et spisebord og et sofaarrangement. Fra stuen er der ligeledes udgang til en sydvendt altan.
Thors Have er et bæredygtigt byggeri, hvor naturen og biodiversiteten står i centrum. De otte moderne boligejendomme er ikke kun attraktive, men også bæredygtigt certificerede med Guld på DGNB-skalaen.
Beliggende i Thorshave oplever man grønne omgivelser med rig mulighed for bevægelse, naturoplevelser, sport og friluftsliv. Med en central placering tæt på dagligvareforretninger og Letbanen, samt kun 15 minutters cykeltur til Odense C, tilbyder Thors Have det hele. Gratis parkering følger med til beboerne.
Området omkring Thors Have er historisk og grønt, omgivet af skov og naturskønhed, og danner rammen for det nye bykvarter, tidligere en del af Forsvarets område. Det er et unikt sted for rekreation, aktivt udeliv, familieliv og dagligdagsliv.
Biologen tilknyttet byggeprojektet har arbejdet målrettet på at øge biodiversiteten, herunder bevarelsen af gamle træer. Desuden er der etableret et LAR-anlæg (Lokal Afledning af Regnvand), som bidrager til lokal klimasikring.
Thors Have tilbyder nærhed til Odense Idrætspark, med byens fodboldstadion, idrætshal, atletikstadion, skøjte- og ishockyhaller, samt Letbanen med nærmeste stop kun 200 meter væk.
Alle boliger i Thors Have vil have enten private altaner eller terrasser, som yderligere understreger det grønne og moderne livsstilskoncept.
Lejenr.: 1260TH

Sagsnummer: 431102

Er denne bolig ikke noget for dig?