Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 2-værelses lejlighed på 56 m² i Hvidovre Strandmarksvej 28A, 1. mf. 2650 Hvidovre

Type: Lejlighed
Areal: 56 m2
Antal værelser: 2
Husleje 11.500 kr.

Stilrene seniorboliger +50 år, med fællesskab og udsigt


Boligen:
Denne boligtype er en smart indrettet lejlighed med indgang til en rummelig entre med god skabsplads. Der er direkte adgang til det store opholdsrum, som er boligens hjerte og indeholder både åbent køkken med spiseplads og dagligstue-område med udgang til altan eller terrasse. Boligtypens soveværelse er stort og lyst med tilknyttet depot/garderobe og indbyggede skabe, og et lyst ekstraværelse der giver mulighed for sovende gæster, hobbyrum eller andet.
Ejendommen:
Kom og bliv en del af et fantastisk bofællesskab. Her får du fællesspisning, petanque, hyggelige tv-aftener og meget mere Et utroligt trygt og roligt område - med en placering oven på et butikscenter, har du alt lige fra den daglige træning til det daglige indkøb tæt på. Har du overnattende gæster - er der også mulighed for lån af gæstebolig. På toppen af Frihedens moderniserede butikscenter finder du et nyt seniorfællesskab ved navn Over Friheden, hvor alle er over 50 år. De nybyggede 74 lejeboliger danner rammerne om en komfortabel og nem livsnydertilværelse med et særligt fokus på fællesskab og socialt samvær.
Området: 
Hvidovre, en forstad til København, er kendt for Strandmarksvej med sine restauranter og et lille badelaug. Friheden butikscenter er et populært shoppingsted med et bredt udvalg af butikker. Med nem adgang til tog og en kort køretur til København er Hvidovre et bekvemt sted at bo med byens energi inden for rækkevidde.

Sagsnummer: 432572

Er denne bolig ikke noget for dig?