Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 3-værelses lejlighed på 105 m² i Valby Spinderigade 12, 2. tv. 2500 Valby

Type: Lejlighed
Areal: 105 m2
Antal værelser: 3
Husleje 16.300 kr.

Stor og lys bolig med 2 soveværelser og vestvendt altan


INDRETNING:
Lejligheden er yderst moderne opbygget, store vinduespartier og indeholder et smagfuldt hvidt køkken med køkken ø i åben forbindelse til stuen. I både køkkenet og stuen er der flere gode in­dret­nings­mu­lig­he­der. Fra stuen har du adgang til en lækker vestvendt altan. Lejligheden byder derudover på 2 gode og rummelige soveværelser samt stort badeværelse med sep. bruseniche, glasvæg, vaskesøjle og god opbevaring.
OMRÅDET:
Lejligheden er beliggende i Spinderiet, som er en yderst attraktiv beliggenhed i Valby. Lige rundt om hjørnet ligger Valby Langgades handelsstrøg med spe­ci­al­bu­tik­ker, take-away, lækre restauranter og caféer, Lagkagehuset, ind­købs­mu­lig­he­der og offentlig transport: Valby station, hvorfra man kan pendle til hele Danmark, ligger to min. derfra til fods. Der er kort afstand til Frederiksberg (Have), Søndermarken, indre by og Vesterbro.
EJENDOMMEN:
Lejligheden er placeret i  Spinderiet.
Der er mulighed for at leje p-plads i kælderen ligesom man også kan leje p-plads i p-huset. Lejligheden har eget kælderrum.
Bemærk at billederne ikke er taget af denne bolig, derfor kan planløsningen og udsigten være anderledes, men materialevalget og stilen er den samme.

Sagsnummer: 420982