Valideret af Rentola:
Validated icon Ja

Lej 3-værelses lejlighed på 87 m² i Aalborg Vesterbro 76 5. th, 9000 Aalborg

Type: Lejlighed
Areal: 87 m2
Antal værelser: 3
Husleje 6.995 kr.

vesterbro 76 5. th, 9000 aalborg


Dejlig stor og lys 3-værelses lejlighed beliggende i toppen med fantastisk udsigt udover byens tage. Lejligheden er indrettet med fordelingsgang, hvorfra der er adgang til badeværelse, soveværelse samt lejlighedens åbne køkken alrum i hvide elementer. Fra lejlighedens store rummelige stue er der endvidere adgang til to gode rummelige værelser. Dette er en skøn lys lejlighed, hvor der er et fantastisk lysindfald i både stuen og værelserne. I køkkenet er der masser af både bordplads og skabsplads, og lejligheden indeholder følgende hårde hvidevarer: Køleskab Ovn Emhætte Komfur Vaskemaskine Ejendommen ligger meget centralt i Aalborg, og der er bus-stoppesteder lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet / arbejdet med offentlig transport. Der er mulighed for at leje parkeringsplads i Plaza, som ligger 1 minuts gang fra lejligheden. Der betales alene aconto varme, idet vandforbruget er indeholdt i huslejen. Der kan ikke gives tilladelse til husdyr i denne ejendom
(og der gives ikke sær-tilladelser til en lille hund eller indekat)
Herudover får man som lejer hos CALUM adgang til at låne / leje en el-bil, således man nemt og hurtigt kan komme rundt i Aalborg med bil.
Bilen lejes via en App for CALUM’s lejere, og de første 24 timer er gratis hver måned, herefter koster det kr. 30 pr. påbegyndt halve times kørsel.

Sagsnummer: 414550

Er denne bolig ikke noget for dig?